best western docklands

Best Western Hotel Docklands

Het BEST WESTERN Hotel Docklands is een leuk, kleinschalig hotel in de hipste wijk van Antwerpen; ’t Eilandje.

BOEK NU

Overnachten in ’t Eilandje?

Het BEST WESTERN Hotel Docklands is een heel leuk hotel en heeft een ideale ligging om te overnachten. Het ligt in de hipste wijk van Antwerpen; ’t Eilandje. Dit is het oude havengebied in het noorden van Antwerpen, wat vroeger “Nieuwstad” werd genoemd. Dit hotel is echt een aanrader voor een leuk weekendje weg.

De kamers

Dit in 2008 gerenoveerde, kleinschalige hotel heeft 38 ruime, rookvrije hotelkamers die zijn verdeeld over 5 verdiepingen. U kunt uit verschillende types kamers kiezen. Elke kamer beschikt over een heerlijk bed, telefoon, televisie, een zitje, een kluisje, gratis Wifi en een badkamer met föhn, toilet en een douche of bad. De kamers zijn ingericht met Philip Starck meubelen en sommige kamers hebben uitzicht op de Schelde. Op elke verdieping is een koffiehoek aanwezig alwaar u  gratis thee, chocolademelk en koffie kunt krijgen.

Ontbijtbuffet

U kunt uw dag goed starten door te genieten van een lekker en uitgebreid ontbijtbuffet waarbij u kunt kiezen uit diverse soorten brood, mini-croissants, kaas, vleeswaren, zoetigheid, yoghurt en fruitsalade. U kunt zelf vers fruitsap persen en lekkere koffie uit een automaat nemen. U kunt ontbijten van 8 tot 12 uur.

Lunchpakket

U kunt een lunchpakket laten maken om mee te nemen de stad in zodat u rondom lunchtijd eigen eten bij u heeft.

Het hotel heeft zelf geen restaurant, maar in de buurt van het hotel zijn verschillende leuke restaurants en gezellige terrassen te vinden. Het hotelpersoneel kan u helpen om een restaurant van uw wensen te vinden.

Bar/Lounge

Bijkomen van een innoverende dag in Antwerpen, kan in de gezellige bar/lounge van het hotel, waar u kunt genieten van een drankje of heerlijk een boek kunt lezen of één van de vele tijdschriften die voor u klaar zijn gelegd. De bar/lounge bevindt zich in de ontbijtzaal van het hotel.

Met de auto?

Het hotel is gelegen buiten het centrum van Antwerpen en is hierdoor goed te bereiken met de auto. Het hotel heeft zelf geen parkeergarage, maar u kunt parkeren in de buurt van het hotel op openbare parkeerplaatsen. De kosten voor het parkeren bedragen € 3,80 per dag.

Op vakantie met uw hond?

Huisdieren zijn in dit hotel toegestaan. U kunt 1 dier per kamer meenemen. Dit dient u vooraf wel aan te geven en brengt extra kosten met zich mee. Dit kost 10 euro per dag.

Antwerpen is hot!

In Antwerpen kunt u heerlijk shoppen, slenteren door de kleine straten, musea bezoeken, of genieten van een pintje op één van de vele terrassen. Antwerpen heeft heel veel te bieden! En dit hotel vormt een heerlijke rustplek om na al dit ontdekken weer naar terug te keren en tot rust te komen.

Highlights

  • Uitstekende service
  • Betaalbaar
  • Klein hotel

Locatie van het Best Western Hotel Docklands

In ‘het Eilandje’, de wijk die is gelegen tussen de haven van Antwerpen en het centrum van de stad, bevindt zich dit hotel. U kunt met het openbaar vervoer, in 10 minuten in het centrum van Antwerpen zijn.

best-western-hotel-docklands_2.jpgbest-western-hotel-docklands_4.jpgbest-western-hotel-docklands_6.jpgbest-western-hotel-docklands_7.jpgbest-western-hotel-docklands_9.jpg

Faciliteiten van dit hotel

Antwerpen en de locatie van dit hotel

Het hotel is gelegen in de wijk 'het Eilandje', tussen de haven van Antwerpen en het centrum van de stad. Met het openbaarvervoer bent u binnen 10 minuten in het centrum van Antwerpen.

Adresgegevens

Kempisch Dok Westkaai 84-90
2000 Antwerpen
België

Top 3 hotels in Antwerpen

Op de hoogte blijven van de beste Antwerpen aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: