Weekendje Antwerpen

Weekendje Antwerpen

Home » Weekendje Antwerpen

Antwerpen: In het weekend even heel veel nieuws!

Heeft u weer eens zin aan winkelen, lekker eten en veel sightseeing? Dan is een Weekendje Antwerpen een heel goed idee. Hier kunt u historische gebouwen, kronkelende straatjes en veel charme ontdekken. Antwerpen heeft gewoon heel veel te bieden. Het is een wereldstad in miniformaat en als u met de trein komt dan is de aankomst per trein al een prachtige ervaring, want wie uit de trein stapt in het centraal station, zal zich zeker verwonderen over het drie verdiepingen tellende mooiste station ter wereld.

Antwerpen heeft veel te bieden

Antwerpen is niet alleen het commerciële centrum van diamanten in de wereld want Antwerpen is ook een stad van kunst, de mode, prachtige gebouwen, musea, chocolade, pintjes en natuurlijk de beroemde patat! Maar, ook indrukwekkende gebouwen zoals de kathedraal van Onze Lieve Vrouw en de Groenplaats en de Grote Mark, De Meir, een grote winkelstraat en een prachtige waterkant met geweldige musea.

Maar, deze bezienswaardigheden maken de stad niet alleen. Er zijn ook andere leuke dingen die indruk kunnen maken zoals achtertuin galeries, drukke winkelstraten, de gezellige cafés, mooie parken … De Antwerpse Zoo is een van de mooiste van Europa, en de agenda van de stad staat elk jaar vol met festivals en evenementen die voor elk wat wils te bieden hebben. Antwerpen is kleurrijk, spannend en echt de moeite waard! Zeker voor een Weekendje Antwerpen.

Het nachtleven in Antwerpen

Ook het nachtleven is in deze stad zelfs gevarieerd en spannend. In de late uurtjes kunt u bij veel bars nog terecht voor een drankje. Ook is het zeer apart om een cocktail te nuttigen in een lounge die is gehuisvest in een 200 jaar oud gebouw in het centrum van de stad. In de Muze kunt u  genieten van jazzmuziek op zijn best en in de Priester Vaetje  kunt u bier, bier en nog eens bier proberen. Een van de meest bekende clubs is de Noxx. Hier draaien internationaal bekende dj’s hun muziek en dansen grote menigtes tot in de late uurtjes door.

Overnachten tijdens uw Weekendje Antwerpen

U wilt naar Antwerpen en bent nu nog op zoek naar een geschikte plek om te overnachten? Antwerpen heeft veel accommodaties waar u uit kunt kiezen. Van Hostels, B&B ’s tot aan hotels. Antwerpen heeft een breed aanbod aan hotels van luxe hotels tot budget hotel voor onweerstaanbaar lage prijzen. Ontsnap even uit de dagelijkse sleur en overnacht in een hotel van uw keuze voor uw weekend in Antwerpen! Antwerpen heeft alle ingrediënten die nodig zijn voor een origineel ontsnapping aan het dagelijks leven.

Niet alleen Brugge en Brussel, Antwerpen dus ook!

Veel toeristen die naar België komen, bezoek vooral Brussel of Brugge. Maar, ook andere steden zoals Antwerpen hebben veel te bieden. Dit toont vooral Antwerpen met al haar facetten. En aangezien de stad niet heel erg groot is, kunt u gemakkelijk alles te voet verkennen of een fiets huren.

Ontdek Antwerpen

Geniet van een weekend in Antwerpen en laat u betoveren door een stad die weet hoe je nautische bezienswaardigheden te combineren met geschiedenis, gastronomie en veel entertainment. Als u Antwerpen wilt leren kennen, dan moet u op zijn minst een weekend naar deze prachtige metropool.

 

 

Op de hoogte blijven van de beste Antwerpen aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: